Met het plaatsen van een bestelling ga je akkoord met de onderstaande voorwaarden. 
De koopovereenkomst komt tot stand na ontvangst van een opdrachtbevestiging van JANCYY. De opdrachtbevestiging volgt direct na de bestelling in de vorm van een email.

Levering
Na ontvangst van je betaling wordt de bestelling binnen 3 dagen verzonden. De bestelde artikelen worden 10 dagen voor je gereserveerd. Als je betaling na 10 dagen niet is ontvangen worden de artikelen opnieuw aangeboden in de webshop. Wij proberen de site zo actueel mogelijk te houden, het is echter mogelijk dat een artikel reeds is uitverkocht. Je ontvangt daarvan zo spoedig mogelijk bericht per email en de betaling wordt binnen 7 werkdagen geretourneerd.

Verzendkosten
De verzending van artikelen binnen Nederland geschiedt via PostNL. De verzendkosten voor zendingen binnen Nederland zijn € 5.95 per verzending.   
Je krijgt per email bericht dat je bestelling ter verzending is aangeboden en tevens ontvangt u een Track & Trace code om je bestelling te volgen vanaf verzending. JANCYY is niet aansprakelijk voor verlies/beschadigingen tijdens bestelling door PostNL. Voor verzending met verzekering en verzending naar het buitenland gelden meerprijzen welke in de bestelprocedure worden toegelicht.

Ruilen
Het artikel dient binnen 2 dagen na ontvangst, onbeschadigd, ongebruikt en in een degelijke verpakking te worden terug gestuurd. De kosten en verzendrisico van het terug sturen zijn voor rekening koper.

Retourneren
Je dient binnen 2 dagen via email aan te geven dat je het product retourneert. Vervolgens dien je het product binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Bij retourneren zal het retour te ontvangen bedrag (excl. verzendkosten) binnen 10 dagen aan je worden overgemaakt. De kosten en verzendrisico van het terug sturen zijn voor rekening koper.

Prijzen
De door JANCYY genoemde prijs is inclusief BTW en in Euro`s, maar exclusief verzendkosten. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. Ook druk-, zet- of programmeerfouten worden voorbehouden.

Privacy statement
De bescherming van je privacy is belangrijk. Tenzij je er nadrukkelijk toestemming voor hebt gegeven, zal JANCYY je gegevens alleen gebruiken voor de verwerking van de bestelling.

Klachten
Heb je klachten of ben je ontevreden over bepaalde zaken, neem dan even contact op via email. We zullen altijd ons best doen om een, voor iedereen, aanvaardbare oplossing te zoeken.

Webpresentatie
JANCYY gebruikt de modernste technieken, om de artikelen op de site te presenteren, kleurafwijkingen zijn echter mogelijk. Door belichting, lichtval en de kleur afstelling op computermonitoren kan de kleur anders overkomen of afwijken van de werkelijkheid.

Aansprakelijkheid
Bij normaal gebruik, waar het artikel voor bedoeld is mag u een normale levensduur met de normale slijtage verwachten. 
JANCYY is niet aansprakelijk voor verkeerde was en/of strijkbehandelingen. 

© 2010 - 2018 JANCYY | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel