Verzendkosten:

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten. De verzendkosten verschillen per product. Bestellingen die door de brievenbus kunnen daar komen de verzendkosten op € 2,20. Bestellingen die per pakket worden verzonden daar komen de verzendkosten op € 5,95. Je bestelling ophalen is mogelijk. Dan zijn er geen kosten aan verbonden. 

Levertijd:

Alle producten worden direct uit voorraad geleverd. Gehaakte producten die niet op voorraad zijn, worden direct na bestelling voor je gemaakt en binnen 2-3 werkdagen verzonden.

Wanneer mag je een product retourneren:

Je heb het recht om zonder opgave van reden en binnen 14 dagen na de dag waarop je bestelling hebt ontvangen van je gehele of gedeeltelijke aankoop af te zien (herroepingrecht).
Wil je de aankoop retourneren, stuur een email met de vermelding welke producten je wilt terugsturen. Je kunt na bevestiging van je email de producten dan ongebruikt en in originele verpakking binnen 14 dagen retourneren. Een defect product dient direct na ontvangst te worden gemeld via email of telefoon. Indien nodig en in overleg zal het product binnen 14 dagen moeten worden teruggestuurd, waarna een nieuw product wordt toegestuurd. 

Hoe stuur ik het product retour en wat zijn de kosten?

Stuur het product in een voldoende gefrankeerde envelop of verpakking terug op de manier zoals het ook is aangeboden. Zorg dat in het pakketje van je retourzending duidelijk het ordernummer, retouradres en rekeningnummer vermeld staat. Zodra ik het pakketje heb ontvangen krijg je daarvan een bevestigingsmail. De kosten voor het retour zenden zijn voor de koper. De aankoopkosten, zonder retourkosten worden binnen 14 dagen terug gestort.

Ruilen:

Wil je een product ruilen, stuur een email en retourneer het dan op de manier zoals hierboven omschreven.

© 2010 - 2018 JANCYY | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel